Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/2/8/deployab.se/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195 Deploy » LedMer

Varför LedMed

Med solid förankring i nordisk kultur och ledande forskning inom området kartlägger LedMed ledarskapet, medarbetarskapet och det förpliktigande samspelet. Med hjälp av 35 påståenden blir situationen belyst på ett enkelt och tydligt sätt. Rapporterna visar resultatet för den enskilda enheten jämfört med den övriga verksamheten, vad som är god praxis och hur det såg ut vid den förra mätningen.

Verktyget
LedMed levereras både som ett webbaserat verktyg och med pappersformulär och svarskonvolut. De som inte har ett skrivbord på sin arbetsplats brukar föredra papper framför Internet. I flertalet verksamheter kan pappersformen fortfarande vara den mest praktiska lösningen. Webbversionen ger möjlighet till fritextkommentarer, så att den enskilde kan fördjupa sin åsikt. Detta ger ett värdefullt komplement till den totala bilden.

Arbetsprocessen
Det tar endast några dagar från det att svaren skickats in till dess att rapporterna är klara och utvecklingsarbetet kan påbörjas. Rapporterna är utformade som ett arbetsmaterial där chefer och medarbetare tillsammans tolkar resultatet och delar ansvaret för utvecklingen.

Arbetsprocessen sträcker sig över 10 veckor. Då ska resultaten utvärderas och rapporteras. Rapporten är självförklarande, och med lite starthjälp klarar de flesta av att hantera utvecklingsprocessen själva, utan hjälp utifrån.