Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/2/8/deployab.se/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195 Deploy » Verktyg

Deploy använder innovativa men välbeprövade onlineverktyg från norska TeamWork.

För dig som kund medför verktygen smidiga arbetsflöden och snabb tillgång till detaljerade beslutsunderlag.

AnSvar
Medarbetarskap handlar om engagemang och ansvar. Detta är även grunden för yrkesstolthet och arbetsglädje. Alla vill vara goda medarbetare och en förutsättning för att vi ska kunna utvecklas är att vi vet och förstår hur andra ser på oss i vardagen. Ansvar är ett 360-graders återkopplingsverktyg för återkoppling av gott medarbetarskap. Läs mer »

LedMed
LedMed är en ny generation medarbetarundersökning. Den bygger på att jämlikhet och lika värde är självklara inslag i samhället och inom organisationer och företag. Det är inte längre naturligt att ställa specifika krav på cheferna utan att liknande krav ställs på medarbetarna. För att utveckla en god och effektiv arbetsplats måste alla ta ansvar då vi alla är varandras arbetsmiljö. Läs mer »

4Temperamenten
4Temperamenten är ett personlighets- och samtalsverktyg för att få ökad insikt om den egna och andras personliga stil och sätt, baserad på begrepp som alla intuitivt förstår och känner igen hos sig själv och andra. Det är en bra grund för att samtala om viktiga teman på arbetsplatsen och även för egen personlig utveckling. Läs mer »