Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/2/8/deployab.se/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195 Deploy » Om Deploy

Deploy tillför insikter och verktyg som höjer medvetandenivån hos både gruppen och individen.

Tillsammans sjösätter vi verklig och varaktig förändring i er vardag.

Deploy utvecklar individer och grupper med utgångspunkt i deras professionella sammanhang.
Och alltid med deras unika egenskaper i fokus. Deploy bidrar med insikter, verktyg och energi som utvecklar både ledarskap och medarbetarskap. Därmed stärker Deploy också det förpliktigande samspelet, där individens, gruppens och organisationens utveckling harmoniserar och drivs av ett naturligt engagemang.

Trivsel är viktigt. Men mätbara resultat är avgörande.
När alla i gruppen är engagerade och tar ett större ansvar i vardagen kommer kvittot på framgång i form av mätbara förbättringar i motivation, samarbete och resultat. 

Skräddarsytt och resultatinriktat.
I dialog med dig som kund skräddarsys aktiviteten till den verklighet, de utmaningar och de förväntningar du och din organisation står inför. Vi ser till att aktivitetsmålet stödjer organisationens verksamhetsmål fullt ut. En grupputvecklingsaktivitet får inte bli en isolerad företeelse – något som bara upplevs där och då i ett konferensrum – utan ska ha en klar och tydlig koppling till organisationens vardag.

Deploy ägs och drivs av Andreas Herngren.
Deploy Group AB ägs och drivs av Andreas Herngren. Andreas har mångårig erfarenhet av ledande befattningar inom globala HR-funktioner i storföretagsmiljö. Företaget är en del av TeamWork Sverige. TeamWork har 30 års erfarenhet av grupputveckling och är idag ledande inom begreppet medarbetarskap med koppling till forskning vid bland annat Handelshögskolan, Göteborgs Universitet.

ICF-certifierad coach.
Andreas är även certifierad coach inom International Coaching Federation (ICF) och är omvittnat framgångsrik i att arbeta med människors individuella utveckling. Hans formella bakgrund är magisterexamen från Programmet för Arbetslivsfrågor med inriktning mot psykologi och ekonomi.

Ladda ner Andreas Herngrens CV här eller ta del av Andreas Herngrens profil på LinkedIn »

Deploy tror inte bara på en positiv utveckling för din organisation.
Vi tror och hoppas också på en positiv utveckling för alla barn som drabbats av allvarlig sjukdom. Därför är Deploy månadsgivare till Min stora dag.