Referenser

“Det som jag tycker var bra med Andreas Herngren var flexibiliteten i upplägget där Andreas även under dagarna anpassade agendan efter vad vi hade för behov och hur diskussionen gick under vår teambuildingaktivitet.” 
Peter X Ostlund, project manager, ABB AB 

”Det känns väldigt bra att arbeta ihop med Andreas då han tar sig mycket tid för att sätta sig in i problemet. Andreas har en väldigt bra förmåga att ta olika personer och har lätt för att få folk att känna sig bekväma. Jag tycker även att det är kanon att Andreas hela tiden påminner om att ”detta kan ni göra själva för att inte jag skall sitta av den tiden med er personal”. Detta får mig att känna att Deploy är seriösa.” 

”Så kort och gott kan jag från Underhålls sida på Volvo Lastvagnar AB varmt rekommendera Deploy som ett seriöst och stabilt företag att jobba med men som också ställer krav på oss som organisation att ta eget ansvar för att skapa varaktig förändring. Detta kan kännas jobbigt i början men det innebär också att man tänker till vilket medför att det fungerar även när Deploy har lämnat sitt uppdrag.”
Patrik Henningsson, chef, Volvo Lastvagnar produktion Tuve

”Mitt förtroende för Andreas gör att det är lätt att vara öppen och lägga hela frågeställningen på bordet och därmed nå ett bättre resultat av aktiviteten.”
Rune Karlsson, chef, Volvo IT

“Mötena med Andreas ger mig perspektiv på tillvaron. Han får mig att reflektera över företeelser och händelser i förluten tid och utmanar mig att sätta rimliga mål för framtiden.”
Eva Eklund, chef, Akademiska Hus

"Vi kände alla i vår grupp att Andreas på ett enkelt och konkret sätt bidrog till vår utveckling, både för oss som individer och för vår grupp, vid våra teamutvecklingsdagar."
Tina Hultkvist, chef, Volvo Group

Kunder i urval 

- ABB AB
- Akademiska Hus
- Captech Distribution
- Cochlear BAS
- EA Sport
- Euromaster
- FlexLink
- Flügger Färg
- Göteborgs Motorgrupp
- Högskolan Väst
- IAC Group
- Jernhusen AB
- Jönköping Stad
- Key Relocation
- Klubbar Allsvenskan
- Klubbar Elitserien
- Nettbuss
- Skåne Regionsjukhus
- Sollentuna Kommun
- Stockholms läns landsting
- TRR
- Volvo Group