Deploy coachar dig att utvecklas både professionellt och personligen.

Vad vill du utveckla och förändra i din roll som ledare, medarbetare och medmänniska? Oavsett vad du tycker att du saknar finns förmågan inom dig. Genom strukturerad coachning kommer du att få tillgång till den. 

Att leda kräver självkännedom.
En människa med självinsikt och välutvecklad förmåga att leda sig själv har ofta också förmågan att leda andra. Därför börjar vi med att sätta dig på kartan: Var är du, var vill du befinna dig, vilka är dina starka sidor och vilka sidor vill du utveckla för att trivas och fungera både på jobbet och privat? 

Om du vill så kan du.
Tillsammans tar vi sen sikte på ett utvecklingsområde, sätter upp tydliga målsättningar inom det samt strategier för att nå målen. Du får konkreta uppgifter att arbeta med och äger själv ansvaret för att hantera vardagliga situationer på det sätt vi kommit överens om – det vill säga träna – och därigenom stärka din förmåga.

Håll vad du lovar dig själv.
Vi följer regelbundet upp dina upplevelser och omvärldens reaktioner, och siktar in oss på delmål efter delmål tills slutmålet är uppnått. Deploys coachning stödjer dig i att svara ”Ja!” på frågan ”Har du gjort det du faktiskt lovade dig själv att göra?”. Och kom ihåg. ”Du är unik, precis som alla andra”

International Coaching Federation-certifierad
Deploy tillämpar International Coaching Federations metodik för individuell coachning. Coachningen skräddarsys alltid efter dina personliga behov och förmåga.

Är det dags att ta nästa steg i din personliga utveckling?
Då ser vi fram emot ett förutsättningslöst samtal. Kontakta Deploy så bokar vi in ett möte.